Berényi család

Családi blog. Vagy olyasmi.

Csajoknak

Cornify

Eddigiek...

2009.01.01. 00:01 - Konrad

Címkék: gépház dorka tekla

Amióta megszületett Dorka, van valamilyen weboldal a neten róla. Aztán megszületett Tekla is, és persze ő sem maradhatott webes jelenlét nélkül. Így került bejegyzésre először az Elanor.hu, majd a Borbala.hu (és a Borbála.hu is, persze). Eddig ez a két oldal volt a lányok oldala, ahol csak képek vannak fönt, jellemzően havi bontásban.

Az viszont jól látszik, hogy erős elmaradásban, és általában is keveset frissítve. Ennek több oka van, és csak az egyik az, hogy olyan megoldást választottam majdnem hét éve, ami nehézkes. Az volt akkor is, igaz, nem volt jobb, de mára vannak okosabb megoldások is!

Másrészt ott nincs szöveg, márpedig történnek olyan dolgok, amit inkább szövegben szeretnénk felrakni. Így jött az ötlet: a két "saját oldalt" 2008. december 31-gyel lezárjuk, és új megoldással nyitjuk 2009-et! A lezárás persze azt is jelenti, hogy igyekszünk 2008. végéig felpakolni a képeket...

De az új képek és mostmár videók más helyen lesznek, részben ezen a blogon, részben valamelyik képmegosztón - linkelni fogjuk, amint kialakul, hol! Mert mostmár ez lesz a főhadiszállás, a zászlóshajó vagy akármi: itt lesznek képek és szövegek a lányokról.

A bejegyzés trackback címe:

https://berenyi.blog.hu/api/trackback/id/tr60852701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása