Berényi család

Családi blog. Vagy olyasmi.

Csajoknak

Cornify

Újrarutin

2009.01.04. 23:20 - Konrad

Címkék: suli ovi dorka tekla

Vége ennek a szép, hosszú téli szünetnek, és meglepő módon sikerült pihenni is. A lányok jórészt Szegeden voltak nagymamával, mi Mariannal Balatonon és itthon. A szombati instant Szegedre rohanás sem volt túl veszélyes, már 11 után lent voltunk, ettünk, pakoltunk, és kb. 4-re már itthon is volt a család.

Holnap óvoda, a szokásos koránkelős hétfővel, hiszen fél 9-től Dorkának angol. Előre rettegek a sulitól, ahova 8-ra (sőt, inkább háromnegyed 8-ra...) kell majd beérni. A lányok fogják bírni, nade mi?...

Holnap lesz egyébként torna is, azaz a délután megint kétszülős robot. Tekla még szerencsére nem támaszt extra igényeket, de már januárban el kell vinni logopédushoz, hogy fejlődjön gyorsabban a beszéde. Nem fogunk unatkozni a következő napokban, az biztos!

Ja, és a lényeg: nagyon úgy tűnik, megvan, hogy ide visszük Dorkát iskolába, a telepre. Közel van, értelmesek a tanítónők, jónak tűnik a nevelési program is, egyszóval nem nagyon van ellene érv.

A bejegyzés trackback címe:

https://berenyi.blog.hu/api/trackback/id/tr63858038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása