Berényi család

Családi blog. Vagy olyasmi.

Csajoknak

Cornify

Betegen

2009.01.09. 11:48 - Konrad

Címkék: betegség dorka tekla

Kedden este a szokásos rosszaság uralkodott rajtuk: aranyosak voltak, de aludni, azt nem akartak. Azért időben lefeküdtek (diavetítés után!), mint szoktak: már 9 után, de még fél 10 előtt aludtak.

Aztán én is lefeküdtem meglepően időben, de Dorka nyűgös volt. Hajnal 3-ig vagy 3x felébredtem miatta. Viszont 3-kor nem ő, hanem Tekla hányt... Na innentől rövidített éjszaka, Mariann 4-től Dorkázott, és persze reggel nem mentek oviba. Jött viszont a dokinéni, aki párosan elkapott hányós-fosós vírust diagnosztált, és hétfőt nevezte meg, mint legközelebbi ovis nap.

Így hát napok óta itthon vannak, miközben azóta semmi bajuk - de még hőemelkedés sem. Ellenben a lakásba napokig bezárva... hát, csak Mariann energiáin múlik, hogy nem lettünk katasztrófa sújtotta övezet!

De a lényeg, hogy a gyerekek jól vannak, és a Minimax-DVD-Wii-Lego-rajzolás-gyurmázás-internetezés tevékenységek tetszőleges permutációjával kényelmesen elvagyunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://berenyi.blog.hu/api/trackback/id/tr50867152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása